Dette har bare vært en av de beste helgene på lenge. (Med unntak av én stykk kjæreste som var på Moi i stedet for i Oslo.) I tillegg til et helt usannsynlig deilig vær har dagene vært spekket med herlige mennesker og fine ting.

Fredag, etter seks flittige timer på lesesalen, hadde Hanne, Marianne, Kathrine og jeg pokerkveld i leiligheten til Paul. Litt tumling med reglene i starten, men etter hvert som vi kom i siget hadde vi det riktig så kjekt. Vi spiste nachos og godis og bløffet og høynet og det som verre var. Plutselig var klokka to (ps jeg vant pokeren) og Marti lånte meg allernådigst den gode senga si så jeg slapp å labbe ned Ullevållsveien og bli overfalt.

Etter en god natts søvn og en episode med Dawsons Creek var Torjesen klar for ny dyst på lesesalen. Lættisfint vær, følgelig ble jeg der ikke svært lenge, men lenge nok til å slippe dårlig samvittighet. Så trasket jeg glad og fornøyd med sola i ansiktet ned til operaen og traff Emma og Jørn. Sinnsykt fin, den derre operaen, det skal de ha. Vi lot oss ikke stoppe med det, men fortsatte turistturen (i kø) via Akershus festning til Aker brygge. Som om ikke dette var nok kjøpte vi is ved Spikersuppa etterpå. Da jeg kom hjem lagde Ingelinn og jeg album i en time før jeg dro i Misjonssalen og traff Irene. Etter møtet (der Irene sang finfint og Lars Erik spilte finfint) så Irene og jeg Dreamgirls, sang med av full hals og ble enige om at det var afroamerikaner på 60-/70-tallet man skulle vært. Én pose chips, én pose ostepop og en 200-grams Firkløver gikk ned på høykant og vi kjasa og hadde det himla greit:-)

Mormor vekket meg klokka 10 i dag morges med sin blide telefonrøst («Hei, mormor……neida, jeg sov ikke.») , og etter atter noen timer på lesesalen dro jeg til Grünerløkka og spiste lunsj med min fine mormor og tante og mormors Alf og Alf sin dattersønn. Familien Torjesen skal jo selvfølgelig ha det storveis når de er på ferie (selv om ferien bare går til Oslo) og rødvin skal på bordet til maten selv om klokka er 14.30 og det er søndag. Plutselig traff jeg Anja og jeg hang litt i park med henne før jeg trasket opp på Birkenlunden og gikk på marked. Her traff jeg opptil flere blink, innkjøpt ble:
– Et kaffe-/frokostservise, deilig syttitallsretromønstretegrønt.
– Ei bok om Kina og Mao og Jesus, utgitt på Filadelfia forlag.
– Tidenes bok med tittel «Menstruasjonen» fra 1972.

Og jeg drømte om hvordan det skal bli når jeg blir voksen og kjøper leilighet på Løkka og kjøper alle tingene mine på marked og kler barna mine i bruktklær som jeg har sydd om (at jeg ikke kan sy er en annen ting) og andre kule klær, og at vi går på marked hver dag hele dagen. (Hvis noen føler at jeg planlegger framtida deres nå, så kan jeg bekrefte at det er helt korrekt;))

Men dagen var itte slutt der, gitt. Fine MML2, eller i alle fall deler av den, sang i Baptistkirka sammen med fine Åselillpill, og det var kjempekjekt og jeg kjenner at jeg kommer til å savne dem til høsten.

Og ennå er det mer:
– Maja har fått k j æ r e s t e.
– Maja kommer mest sannsynlig til Oslo til høsten.
– Jeg skal ha pannekaker til kvelds.

For ei helg. God mandag og uke. Bless!

Reklamer

1 kommentar

Filed under Ferier og turer og sånn, Skole og sånn

One response to “

  1. Hahaaa!
    Fint blogginnlegg. :)))
    Blir glad naar du er saa glad og har det saa bra.
    Ps. Idag traff jeg mora til Kjaeresten, og hun sa ja til aa kjoepe flybillett til ham.
    Saa naa blir det fest i oslo min skjoenne:)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s