Liv Marits jomfrutur (i marka, altså)

Forrige lørdag var Liv Marit og jeg på tur i Nordmarka. Det var relativt kjekt. Bare se her.

DSC_1647

Liv Marit ved demning.

DSC_1654

Sur Liv Marit ved demning.

DSC_1658

DSC_1660

DSC_1661

DSC_1667

På mystisk vis klarte vi på et tidspunkt å rote oss bort fra DNT sine briljante løypemerker. Vi lurte litt på om vi rett og slett må ro oss over tjernet. Med båten som lå på andre siden.

DSC_1676

Vel fremme på Ullevålsseter venter, som seg hør og bør, en solid niste.

DSC_1682

DSC_1683

Uværsskyene i bakgrunnen fikk vi merke godt på tilbakeveien…

DSC_1687

…noe dette bildet kanskje kan illustrere.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Reklame

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Liv Marits jomfrutur (i marka, altså)

 1. Liv Marit

  hahaaa! det ser ut som om jeg har vært på tur alene med innleid fotograf. et litt annerledes portrett i Allers, Hjemmet e.l. fint:)

 2. «Selv om hun er midt i skrivingen av sin nye romanserie «Aurdalsøstrene», tar vår nye slektsromandronning seg ofte tid til en god tur i Nordmarka. -Skogen inspirerer meg, sier Liv Marit.»

  • Liv Marit

   HAHA! jeg er den fødte storgårdsromanforfatter…

   En flott gård på Hadeland… i 1856… Mathilde og Margrethe.. den ene innejente (tjenestepike), den andre odelsdatter. de har vokst opp på gården samen med helt ulike livsutsikter. Likevel er de nære venninner og det viser seg faktisk at de ble født på samme dag…(!!!) Kan gamlekona til kusken på gården, Fie, klare å holde på den store hemmeligheten når hun ser en ulovlig og ulykkelig romansen gro mellom innejenta Mathilde og odelssønnen Håkon fra storggården i bygda? – At jentene ble skilt ved fødselen! Kan Mathildes største drøm om å gifte seg med odelsgutten på gå i oppfyllelse om hun bare får vite hvem hun egentlig er?.. Gamle Fie er den eneste gjenlevende som kjenner sannheten. Tiden begynner å renne ut nå som odelsguttens mor ser ut til å ha funnet et passe gifte for sin sønn, hans egen kusine fra nabobygda! Og hva vil skje med odelsjenta Margrethe om sannheten kom for en dag, at hun egentlig bare er en fattigjente?! (har allerede 4 a 25 bøker klare bare med dette, ser jeg.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s